headerbanner

Beste bezoeker

Op deze website staan beschrijvingen van alle steden, dorpen en gehuchten. U vindt ze onder de verzameling Van Axel tot Zijpe

De plaatsen zijn gerangschikt per gemeente, maar u kunt ze ook op naam zoeken. Het kaartje hieronder helpt u wellicht om de betreffende gemeente te bepalen. Een andere mogelijkheid is zoeken op regio: dan verschijnen van de betreffende regio plaatsen die al zijn beschreven. Die regio's zijn Schouwen-Duiveland, Tholen, Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland en Zeeuws-Vlaanderen.  
Sommige foto's in de plaatsbeschrijvingen hebben een 'roll-over', dat betekent dat als u met de muis over de foto gaat, er een ander beeld tevoorschijn komt. Onder dit kaartje van Zeeland bijvoorbeeld staat het Wapen van Zeeland.

Ook staat er al een flink aantal Staatspareltjes in het album, gerangschikt per provincie. Mocht een staatsparel ook in een plaatsbeschrijving staan, dan is doorgelinkt (het woord is dan blauw). U komt dan in het juiste provinciealbum en kunt dan makkelijk de parel vinden.

de redactie

 

 

Plaats reactie

Beveiligingscode
Vernieuwen